Διαμαντίδης: «Θέλω πολύ να πάμε στο Final-4» (vid)

Η Ευρωλίγκα συνεχίζει τα αφιερώματα της στον Δημήτρη Διαμαντίδη, με τον αρχηγό του Παναθηναϊκού να μιλάει στο «Euroleague Magazine» και να εκφράζει την επιθυμία του να βρεθεί σε ακόμα ένα Final-4!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Ο «3D» λίγες ημέρες μετά τη βράβευση του στην αναμέτρηση με την Τσεντεβίτα, εκφράζει την επιθυμία του για να βρεθεί σε ακόμα ένα Final-4 με τον Παναθηναϊκό, σχολιάζει την απόφαση του να σταματήσει στο φινάλε της σεζόν και μιλάει για τα χρόνια του στο «τριφύλλι».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο «Euroleague Legend», Δημήτρης Διαμαντίδης:

Για το Final-4: «Ποιος δεν θέλει να πάει σε Final-4; Θέλω πολύ να πάμε εκεί, αλλά είναι δύσκολο. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Για την απόφαση του να σταματήσει στο τέλος της σεζόν:«Θέλω να σταματήσω και να είμαι καλός. Οχι να μην μπορώ να κουνηθώ. Φέτος θέλω να είναι η τελευταία μου σεζόν και να τελειώσω καλά».

Για τα χρόνια του στον Παναθηναϊκό: «Ηθελα να παίξω και να αποδείξω ότι μπορώ να παίξω σε αυτό το επίπεδο. Τίποτα άλλο. Ούτε να είμαι ο ηγέτης ή ο αρχηγός. Ηθελα μόνο να παίξω με τους καλύτερους. Οι περισσότερες στιγμές στην ομάδα ήταν καλές. Είχα πολλές επιτυχίες με την ομάδα. Ολα αυτά τα 12 χρόνια, τα απόλαυσα. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την καριέρα μου μέχρι τώρα. Δεν περίμενα αυτή την καριέρα. Είμαι πολύ χαρούμενος».

Για τις επιτυχίες του όλα αυτά τα χρόνια: «Παίζω μπάσκετ, προσπαθώ να βοηθώ την ομάδα μου. Αν έχεις ένα προσόν και αυτό είναι καλό για την ομάδα και τη βοηθά, είναι καλό. Προσπαθώ να βοηθώ με τον τρόπο μου. Αν μπορώ να παίξω άμυνα, θα το κάνω. Αν μπορώ να πασάρω, θα το κάνω. Αν μπορώ να σκοράρω, θα το κάνω. Αν μπορώ να κλέψω τη μπάλα, θα το κάνω. Δεν προσπαθώ να κάνω κάτι ιδιαίτερο, αλλά το παιχνίδι μου δίνει ο,τι μπορώ να κάνω».

Για τον πρώτο του Ευρωπαϊκό τίτλο, στην Αθήνα το 2007:«Ηταν ο πρώτος τίτλος Euroleague. Εγινε στην Αθηνα μπροστά στους φιλάθλους μας».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί από το ξεκίνημα του: