Κορυφαίος στην τελευταία του παράσταση

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης, στην τελευταία όπως αποδείχτηκε παράσταση της καριέρας του, έκανε μία «μαγική» εμφάνιση και παραλίγο να στείλει τη σειρά των τελικών και σε 5ο παιχνίδι.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, στον 4ο τελικό απέναντι στον Ολυμπιακό στο κλειστό του ΟΑΚΑ, έκανε το καλύτερο του παιχνίδι για τη φετινή σεζόν σε ό, τι αφορά την Α1 και έκλεισε την καριέρα του με έναν μοναδικό τρόπο, που δυστυχώς δε συνοδεύτηκε και από το ανάλογο αποτέλεσμα.

Ο «3D», ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 15 πόντους (ρεκόρ για φέτος, 3/5 διπ., 3/4 τριπ.) και ξεπέρασε τους 14 που είχε πετύχει με αντίπαλο την Καβάλα. Παράλληλα, πέτυχε την καλύτερη του επίδοση για φέτος και στον τομέα των ριμπάουντ.

Συγκεκριμένα, στον 4ο τελικό με τον Ολυμπιακό ο Διαμαντίδης πήρε έξι «σπουπίδια», ενώ μέχρι χθες καλύτερη του επίδοση ήταν τα πέντε, με αντίπαλο και πάλι τους «ερυθρόλευκους», στον πρώτο γύρο και στο δεύτερο τελικό.

Σε όλα αυτά, προσθέστε το γεγονός πως αγωνίστηκε για 37:44 και έδωσε τα πάντα μέσα στο παρκέ ώστε να έρθει η νίκη και η ισοφάριση της σειράς.